Hvis du trenger å slank deg, Jeg anbefaler deg dampetlaks. Denne retten har mindre kalori samtidig som den er god. Denne retten er min favorittmat.
Ingredienser
1 stk laksfilet
1 stk ingefær
1 stk gressløk
1 stk rød chili, renset for frø og finhakket
Dressing
1 ts østersaus
1 ts soyasaus
1 ss sukker
1 ss sesamolje
2 ts vann
2 ss sesamfrø
Slik gjør du
1. Rens og skjær alle grønnsakene i tynne strimler.
2. Damp laksen ved 100 grader i ca. 15 minutter. Fisken skal dampe til den er rosa i kjernene. Kraften fra dampingen skal ikke brukes å helles bort.
3. Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og kok den i ca. 2 minutter i en kjele.
4. Hell den kokte dressingen på fisken.
5. Anrett fisk med ingerfær, gressløk, rød chili og sesamfrø på en tallerken.
No comments:
Post a Comment