Sunday 19 August 2012

Dampetlaks i soyasaus



Hvis du trenger å slank deg, Jeg anbefaler deg dampetlaks. Denne retten har mindre kalori samtidig som den er god. Denne retten er min favorittmat. 

Ingredienser

1     stk   laksfilet
1     stk   ingefær
1     stk   gressløk
1     stk   rød chili, renset for frø og finhakket

Dressing

1     ts     østersaus
1     ts     soyasaus
1     ss     sukker
1     ss     sesamolje
2     ts     vann
2     ss     sesamfrø

Slik gjør du

1. Rens og skjær alle grønnsakene i tynne strimler. 
2. Damp laksen ved 100 grader i ca. 15 minutter. Fisken skal dampe til den er rosa i kjernene. Kraften fra dampingen skal ikke brukes å helles bort.
3. Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og kok den i ca. 2 minutter i en kjele.
4. Hell den kokte dressingen på fisken.
5. Anrett fisk med ingerfær, gressløk, rød chili og sesamfrø på en tallerken.




No comments:

Post a Comment